hibaby

Vaalikevät

Olemme siirtyneet eduskuntavaalivuoteen ja olen ehdolla. Vaalipäivä on sunnuntai 14.4. ja eduskunnan viimeinen istunto ennen vaalitaukoa on perjantaina 15.3. Sen jälkeen käynnistyy vilkas ja tiivis vaalikiertue, missä käydään kaikissa Hämeen vaalipiirin kunnissa ja moneen kertaan.


Vaalivalmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa. Vaalipäällikkönäni jatkaa pitkäaikainen ystäväni ja kumppanini Orimattilan kuntapolitiikasta, Riitta Karjalainen. Vaalitiimi on kokoontunut muutaman kerran ja olen jälleen saanut ympärilleni joukon eri alojen ammattilaisia. Heidän kanssaan on huikean hienoa tehdä hommia yhteisen päämäärän eteen.


Tämä kuva on viime vuoden syksyltä, kun olimme ulkomainontapartioiden kanssa pystyttämässä aikaisemmista vaaleista tuttujen mainoskylttien runkoja. Kokemus on opettanut, että rautakanki uppoaa helpommin sulaan kuin jäiseen maahan. Runkoja nousi ympäri Hämettä yli 50 kappaletta ja oli mahtavaa olla mukana työmaalla. Kampanjoideni menestys on aina perustunut vahvaan talkootyöhön ja yhteiseen toimintaan iloisella ilmeellä. Olen todella etuoikeutettu, kun minulla on näin mahtava tukiryhmä. Tulen seuraavissa viesteissä kertomaan, miten voit tulla mukaan vaalityöhön iloiseen talkooporukkaan.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *