hibaby

Voitontahtoinen vaaliristeily

Kokoomusväki pakkautui viime viikonloppuna perinteiselle vaaliristeilylleen. Olen ollut mukana usealla risteilyllä ja tämä viimeisin oli tunnelmaltaan ehdottomasti paras! Puolueen toimijat ovat lähdössä huhtikuun vaaleihin todella kovalla taisteluhengellä ja iloisella mielellä. Kaikilla on selvä tavoite: Kokoomus on vaalien jälkeen suurin puolue ja Petteri Orposta tulee maamme seuraava pääministeri.

Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, sisätila
Kuva: Kansallinen Kokoomus


Miten tuo iloisuus laivalla näkyi? Aikaisemmilla risteilyillä on joukossa ollut aina kokoomuslaisia, jotka ovat tulleet moittimaan puolueen toimintaa. Tällä kertaa risteilyväki oli pääasiassa tyytyväistä tehtyyn politiikkaan. Edelleen ihmiset tulivat kertomaan epäkohdista ja harmittavaista parannusta vaativista asioista. Epätoivon sijaan ihmisten viesteistä aisti positiivisen luottamuksen, siihen että asioita voidaan korjata ja parantaa. Tein muistivihkooni runsaasti merkintöjä parannusehdotuksista ja niitä puretaan nyt täällä eduskunnassa.
Kokoomus starttasi vaalikampanjan viime viikolla teemalla ”Luotamme Suomeen”. Me suomalaiset elämme meidän suomalaisten arkea; me tunnemme sen paremmin kuin kukaan muu. Nuo laivalla tekemäni muistiinpanot ovat sitä samaa Suomen tekemistä entistä paremmaksi, kuin teiltä arvoisat ”Kuulumisten” lukijat saamani palaute. Kokoomus haluaa tehdä suomalaisten arjesta entistä sujuvampaa ja turvallisempaa. Kuka vielä muistaa, että tämän vaalikauden alussa kauppiaan tai kampaajan piti anoa aukiololupaa juhlapyhinä Rovaniemen ely-keskukselta palvellakseen kansalaisia ja vielä maksaa tuosta luvasta yli 200€. Itselleni läheisiä arkea sujuvammaksi ja turvallisemmaksi tehneitä asioita ovat olleet vaikkapa nopeusrajoitetut henkilöautot 16 vuotiaille tai tuorein tulossa oleva työvoitto, yli 40 vuotta vanhojen autojen vapauttaminen katsastuksesta.

Kuvan mahdollinen sisältö: 3 henkilöä, yleisö
Kuva: Kansallinen Kokoomus

Toinen Kokoomuksen kantava vaaliteema on ”Saa tehdä”. Suomessa pitää saada yrittää ja epäonnistumisesta ei pidä rankaista. Kannustamme kaikkia suomalaisia opiskelemaan, tekemään työtä ja yrittämään. Juuri sinä työntekijänä tunnet työsi parhaiten ja olet paras henkilö kehittämään sitä. Annetaan luovuudelle ja uusille ideoille tilaa ja mahdollistetaan niiden syntyminen.

Kuinkahan hyvän Suomen me pystymmekään rakentamaan, kun sen yhdessä teemme. Saimme jälleen eilen huikeaa kansainvälistä tunnustusta talousfoorumissa Davosissa: ”Suomi on maailman paras maa”, näin meistä sanotaan kansainvälisessä mittauksessa. Kuinka kauan kestää, että itsekin tämän ymmärrämme ja lopetamme ainaisen valituksen.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *